Túžite po zvodných perách? Máme pre Vás skvelý tip!

Túžite po zvodných perách? Máme pre Vás skvelý tip!

Túžite mať pery, ktoré zaručene nikto neprehliadne? Krásny úsmev dokáže spraviť úžasný dojem, no neskladá sa len z kvalitného chrupu, ale aj z pestovaných pier.

Rúže, tekuté rúže, lesky na pery…

Každý z nich má svoje špecifické vlastnosti a vzhľad. Rúž patrí medzi dôležitú súčasť líčenia každej modernej ženy. Ak túžite po zvodných perách, vyskúšajte niektorý z jedinečných tekutých rúžov Powerlips Fluid.

Nikdy som nemíňala peniaze na dekoratívnu kozmetiku a už vôbec nie na rúže, až kým som sa nestretla so spoločnosťou Nu Skin a jej úžasnými produktami. Powerlips Fluid má nádherné odtiene. Ako prvý som volila jemný, nenápadný odtieň PERSISTENCE a druhý odvážnejší, výraznejší UNBREAKABLE.
Postupne ďalšie odtiene. Na akúkoľvek príležitosť mám Powerlips Fluid vždy po ruke. Z vlastných skúseností krásne zvýrazní pery a úsmevu dodá ten správny efekt.

Intenzívny vzhľad, ktorý sa nerozmaže ani neotlačí

V jednom jednoduchom kroku nájdete výnimočnú farbu vhodnú k akémukoľvek oblečeniu, času alebo miestu. Tekutý rúž Powerlips Fluid s ľahkým zložením sa nanáša jediným krokom a pery zostanú hebké, vyplnené, upokojené a vyhladené, a získajú intenzívny vzhľad, ktorý sa nerozmaže ani neotlačí. Ak použijete tekutý rúž Powerlips Fluid so zložkami, ako sú avokádový olej a vitamín E, Vaše pery nielenže budú vyzerať úžasne, ale zostanú tiež príjemne mäkké.

Môžete si vybrať z 18 matných a metalických odtieňov – máme odtieň pre každú ženu, aby podčiarkla svoj výzor a dobyla s ním svet. Naozaj funguje. Jednoducho wow. Powerlips Fluid.

Zistite, ako vyzerá, pomocou Instagram filtra Powerlips Fluid! (iba pre mobilné zariadenia)

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Buďkrásna.sk – stránka venovaná kráse a móde – SÚŤAŽ!
Previous Post Buďkrásna.sk – stránka venovaná kráse a móde – SÚŤAŽ!
Krásna žiarivá pleť len za dve minúty denne!
Next Post Krásna žiarivá pleť len za dve minúty denne!
RSS
Follow by Email
Instagram