Krásna žiarivá pleť len za dve minúty denne!

Krásna žiarivá pleť len za dve minúty denne!

Zdajú sa vám dve minúty veľa, či málo? Čisteniu pleti sa pravdepodobne nikto z nás nevenuje dosť dôkladne. Krásna, žiarivá a zdravá pokožka si vyžaduje viac, ako každodenné opláchnutie a rýchle pretretie čistiacim prípravkom. Očistenie tváre dva-krát denne pomôže zbaviť pokožku látok, ktoré môžu viesť k upchatiu pórov, problémom s akné a podráždeniu pokožky, ak sa neodstránia.

Krásna žiarivá pleť len za dve minúty denne!

Máte suchú, citlivú, normálnu pokožku či so sklonom k akné?

Máme pre vás riešenie. AgeLoc Lumispa. Technológia, ktorá nemá konkurenciu. Na slovenský trh sa dostala od januára 2018 a celosvetovo získala niekoľko ocenení v oblasti krásy a wellnesu. Ručný, vodeodolný prístroj starostlivosti o pleť odstraňuje nečistoty, ktoré sa na pleti usadia z prostredia a mejkapu.

Prístroj ageLOC lumispa má mnoho talentov. Stačia dve minúty dva-krát denne a technológia dvojitého pohybu two-sense motion a systém napínania pórov zabezpečia, že vaša pleť len v prvom kroku získa sedem úžasných výhod, a to:

  1. dôkladne očistenú pleť;
  2. znížený výskyt pórov;
  3. pleť hebkejšiu na dotyk;
  4. jemnejší vzhľad pleti;
  5. žiarivejšiu pleť;
  6. rozjasnenú,čistú pleť;
  7. viditeľne osvieženú pleť.

Majte hladšiu, jemnejšiu pleť už po prvom použití a vychutnajte si čistú, žiarivú pleť, ktorá je vždy pripravená na dokonalú selfie či spontánnu momentku.

Krásna žiarivá pleť len za dve minúty denne!

Ako prebiehajú dve minúty?

Navlhčite si tvár teplou vodou a naneste väčšie množstvo čistiaceho prostriedku na pleť, vyhýbajte sa oblasti očí. Navlhčite hlavicu a zapnete prístroj. Pohybujete ním po tvári pomalými, širokými ťahmi. Každých 30 sekúnd Vám prístroj zvukovým signálom naznačí, aby ste sa presunuli na ďalšiu časť tváre. Po použití si opláchnite tvár vodou a utrite do sucha.

So správne zvoleným krémovým čistiacim prostriedkom podľa typu vašej pleti získate mladistvý vzhľad, hladšiu, jemnejšiu, krajšiu a žiarivejšiu pleť.

Krásna žiarivá pleť len za dve minúty denne!

Páčila by sa vám takáto starostlivosť o vašu pleť?

Moja skúsenosť je vynikajúca. Pravidelným používaním sa zlepšila kvalita mojej pleti a badám rozdiely. Používam čistiaci krém na normálnu až zmiešanú pleť. Na základe svojej skúsenosti som odporučila lumispu aj svojej rodine. Dlhé roky sa sestra trápila so suchou pokožkou. Odkedy má lumispu, cíti sa oveľa lepšie nielen navonok, ale hlavne zvnútra. Určite odporúčam.

Krásna žiarivá pleť len za dve minúty denne!
Krásna žiarivá pleť len za dve minúty denne!
Please follow and like us:
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Túžite po zvodných perách? Máme pre Vás skvelý tip!
Previous Post Túžite po zvodných perách? Máme pre Vás skvelý tip!
KAPSULOVÝ ŠATNÍK – NOVODOBÝ FENOMÉN?
Next Post KAPSULOVÝ ŠATNÍK – NOVODOBÝ FENOMÉN?
RSS
Follow by Email
Instagram