Buďkrásna.sk – stránka venovaná kráse a móde – SÚŤAŽ!

Buďkrásna.sk – stránka venovaná kráse a móde – SÚŤAŽ!

Vitajte na stránke Buďkrásna.sk! Stránka pre dievčatá, slečny, ženy a dámy. Budeme sa na nej snažiť prinášať aktuálne tipy a rady o starostlivosť o pleť a telo, ale budeme sa venovať aj aktuálnej dámskej móde.

V rámci starostlivosti o pleť a telo sa budeme zameriavať najmä na produkty spoločnosti Nu Skin, ktorá je celosvetovou spoločnosťou v oblasti osobnej starostlivosti a wellnessu a ktorá pomáha ľuďom vyzerať a cítiť sa mlado vďaka veľkej produktovej línii prémiových, oceňovaných produktov, ktoré sú zmesou toho najlepšieho z vedy, prírody a technológie.

Okrem toho sa na našej stránke nachádza obchod / e-shop, v ktorom nájdete širokú ponuku dámskeho oblečenia, doplnky a topánky, doplnenú aj o módu a módne doplnky pre dievčatá, chlapcov i mužov. V rámci nášho obchodu nájdete prémiové a kvalitné produkty značky Gate či Fasardi a budeme ich dopĺňať aj o ďalšie prémiové značky. Už teraz však v našom e-shope nájdete vyše 15.000 módnych produktov. Tak neváhajte a prelistujte si náš e-shop, veríme, že si v ňom nájdete to svoje. 😉

SÚŤAŽ o darčekový balíček Nu Skin!

V rámci spustenia našej stránky Buďkrásna.sk sme pre Vás pripravili súťaž o 1x darčekový balíček Nu Skin, ktorý obsahuje 1x Ap24 Whitening Fluoride Toothpaste – zubná pasta, 1x Hand lotion – Krém na ruky a 1x Sunright Insta Glow Tinted Self-Tanning Gel – samoopaľovací gél.

Podmienky súťaže sú jednoduché:

  1. pridajte LIKE na Facebook stránku Buďkrásna.sk;
  2. do komentára označ kamaráta/kamarátku;
    a ste v hre! 🙂
SÚŤAŽ o darčekový balíček Nu Skin s Buďkrásna.sk!

Súťažíme do 31.1.2021 do 22:00 hod. Zo súťažiacich priamo na Facebooku vylosujeme jedného výhercu, ktorému darčekový balíček zašleme poštou. Výhercu budeme aj kontaktovať priamo na Facebooku.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Túžite po zvodných perách? Máme pre Vás skvelý tip!
Next Post Túžite po zvodných perách? Máme pre Vás skvelý tip!
RSS
Follow by Email
Instagram